Over Ons

Traject Parket is een klein bedrijf dat is opgericht door Rob Houtveen en Martijn Dijkstra. In de loop der jaren hebben we een leuk team van vaste en flexibele parketteurs om ons heen verzameld. Stuk voor stuk mensen die er op uit zijn iets moois te maken en daarbij eerder voor de weg naar het beste resultaat, dan perse de kortste weg kiezen. In ons streven naar het goed bedienen van onze klanten, hebben we een eigen productielijn opgebouwd, waardoor we voor iedere specifieke wens, op maat een vloer kunnen maken. Alle machines worden door onszelf aangepast en onderhouden. De meeste hebben we goed gebruikt kunnen kopen om ze vervolgens zelf op te knappen. Het leukste van ons werk is dat we zulke mooie vloeren maken. Elke keer als we weer een prachtige vloer achterlaten,raken we weer gemotiveerd om de kwaliteit hoog te houden, de producten op top niveau, kortom het hele Traject van begin tot eind te perfectionaliseren.

Dealers

Traject Parket heeft geen eigen showroom, maar werkt met een netwerk van dealers. Dit zijn overwegend woninginrichters, maar ook architecten, bouwbedrijven en interieuradviseurs. Bij de aankoop van een parketvloer komen een aantal aspecten aan de orde. Naast de keuze van het soort parket dat helemaal aan de wensen voldoet is het ook belangrijk dat er vertrouwen is in degene die de vloer levert en legt. Traject parket bied u de mogelijkheid om uw parket aan te schaffen bij een vertrouwde partij die dealer is van ons product. Dit product bestaat uit de volledige verzorging van alles wat er bij het installeren van een nieuwe parketvloer komt kijken.
klik hier voor een dealer bij u in de buurt.

Het Traject

Het Traject begint bij het opnemen van de situatie waar de vloer moet komen. Daar worden alle eventuele bijzonderheden doorgenomen zodat de offerte kan worden gemaakt. Vervolgens wordt de parketvloer vakkundig door ons gelegd en naar tevredenheid opgeleverd. Mochten er dan nog vragen of nabestellingen zijn dan staan wij daarvoor geheel tot uw beschikking.